MAJASBOK + HEJ HEJ VARDAG = sant !

Åh geniet Louise (hej hej vardag) fick ett exemplar av min bok och skrev så fint om den HÄR

 

En av mina absoluta favoritillustrarörer är Maja Safström, som har det förståligt superpopulära instakontot @majasbok.
Förra veckan fick jag hennes bok skickad till mig. Alltså den är sååå fin! Illustrationerna är så vackert enkla och innehåller så mycket värme – hur lyckas hon?? Och så tycker jag det var superkul att hon har sådan kort, rolig fakta med!
Ja helt klart en favoritbok, redan. För stora och små. 

/ Louise "Hej hej vardag" Winblad, amelia

alltså om ni inte spanat in Louise tecknade vardagssituationer så gör det NU! hon är på riktigt ett geni! Så fantastiskt fint, träffsäkert och roligt! instagram.com/hejhejvardag

Tack för de fina orden om min bok och tack för den här helt underbara bilden på Märta! <3

fantastiska fakta om djur, maja säfström, majasbok, naturochkultur, bokomslag.jpg
fantastiska fakta om djur, maja säfström, majasbok, isbjörnar, naturochkultur, bilderbok, faktabok

Ni kan köpa boken HÄR

Den finns också i bokhandlar och i min webshop

Source: http://www.bokus.com/bok/9789127146716/fan...

Ingalill väljer "fantastiska fakta om djur" !

"Jag blev lika fascinerad som den storögda femåring jag läste högt för. Vem visste att uttrar håller handen när de ska sova? Verkligen en fantastisk bilderbok med roliga teckningar och förbluffande innehåll." 

- Ingalill Mosander, Aftonbladet

Ingalill väljer maja säfström fantastiska fakta om djur bok djurbok faktabok illustrerad bok illustrationer boktoppen natur och kultur majasbok

jag blev så glad över den här recensionen i aftonbladet!!! Tack Ingalill vad roligt att du tyckte om boken! och jag håller med, den passar lika bra till barn som vuxna. När jag gjorde den så hade jag faktiskt inte barn som "målgrupp", jag försökte tänka att den enda man egentligen kan utgå ifrån är sig själv. Så jag försökte helt enkelt göra en bok som jag själv hade velat läsa. Och jag är ju vuxen. typ!

 

HÄR kan man köpa boken!

Fantastiska fakta om djur

Det här är den svenska versionen av min bok! "Fantastiska fakta om djur". den är något större i formatet, och jag fick ändra vissa saker för att det skulle fungera att översätta men annars är det precis samma bok!! 

 

/

 

This is the swedish version of my book! "Fantastiska fakta om djur". The format is slightly bigger and I had to change a few details in the facts for the translation to work, but otherwise it is the same book!