Ingalill väljer "fantastiska fakta om djur" !

"Jag blev lika fascinerad som den storögda femåring jag läste högt för. Vem visste att uttrar håller handen när de ska sova? Verkligen en fantastisk bilderbok med roliga teckningar och förbluffande innehåll." 

- Ingalill Mosander, Aftonbladet

Ingalill väljer maja säfström fantastiska fakta om djur bok djurbok faktabok illustrerad bok illustrationer boktoppen natur och kultur majasbok

jag blev så glad över den här recensionen i aftonbladet!!! Tack Ingalill vad roligt att du tyckte om boken! och jag håller med, den passar lika bra till barn som vuxna. När jag gjorde den så hade jag faktiskt inte barn som "målgrupp", jag försökte tänka att den enda man egentligen kan utgå ifrån är sig själv. Så jag försökte helt enkelt göra en bok som jag själv hade velat läsa. Och jag är ju vuxen. typ!

 

HÄR kan man köpa boken!